Til forsiden
Printervenlig udgave

Faggruppebeskrivelse

Vi er fem lærere på ÅSG med undervisningskompetence i spansk. Vi har faget spansk i kombination med andre sprog: Dansk, engelsk, fransk, italiensk og portugisisk, de to sidstnævnte undervises der dog ikke i på ÅSG nu. Eller i kombination med samfundsfag. Der er en god aldersspredning i gruppen. Vi er meget forskellige men enige om, at spansk selvfølgelig er et sprogfag, men også et kulturfag.
Vi har tilsammen rejst meget i den spansksprogede verden og har alle opholdt os i længere tid i enten Spanien eller Latinamerika  og dermed oplevet hverdagskultur dér.
Vi har skrevet eller/og redigeret undervisningsbøger til spansk og tre af os sidder i opgavekommissioner for romanske sprog, dvs. vi er med til at udarbejde årets skriftlige studentereksamensopgaver.
“Vivir es fácil con los ojos cerrados”.” Abre los ojos”

Spanskfaggruppen

Spanskfaggruppen omfatter følgende lærere:

Maritje Hastrup (AH), Ditte Brandt Gadegaard (DG), Frederik Andreas Canseco Jørgensen (FJ), Igor Teplyi (IG), Maria Krahn Jakobsen (JA), Malakias Nordentoft (MN) og Vibeke Hutfeldt Müller (VM).

Se endvidere under personale

log på/af

Info

Fenrisvej 33
8210 Aarhus V
T: 8615 8955
Rektor: Dorte Fristrup
post@aasg.dk
EANnr. 5798000558793
CVRnr. 29546045

Fakta om ÅSG

På Århus Statsgymnasium lægger vi vægt på pladsen til udvikling, eksperiment og improvisation under hensyntagen til helheden.

Læs mere om skolens profil, karaktergivning, faciliteter og meget andet her.

Choose Language